VR lasit

Oculus Quest 2 langattomat VR-lasit (64 GB)

Oculus Quest 2 – edistynyt all-in-one VR-järjestelmä

Oculus Quest 2 on valmistajan toistaiseksi edistynein all-in-one VR-järjestelmä. Oculuksen kattava sisältökirjasto tarjoaa viihdettä kaikille ja kaiken ikäisille. Quest 2 -järjestelmällä pelaaminen ei vaadi tietokonetta tai pelikonsolia.

Helppo käyttöönotto

Quest 2 VR-järjestelmä on uskomattoman helppo ottaa käyttöön ja käyttää. Järjestelmä ei tarvitse erillistä tietokonetta tai pelikonsolia, vaan kaikki on valmiina asennettuna.

Tempaudu virtuaaliseen maailmaan
Oculus ottaa käyttömukavuuden vakavasti. Sama pätee myös äänentoistoon. VR-laseissa on sisäänrakennetut kaiuttimet sekä elokuvamainen 3D-ääni, jonka ansiosta voit kuullä äänen kaikista suunnista.

Kaunis värimaailma
Oculus Quest 2 -VR-lasien uudet innovatiiviset linssit saavat värit loistamaan kauniina. Eläydy peliin kauniiden värien, rikkaiden yksityiskohtien sekä laajan näkökentän avulla. Kristallinkirkas optiikka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun. Quest 2 tarjoaa myös lähes 2K-tasoisen 1832 x 1920 resoluution molemmille silmille .

Maailma käsissäsi
Käytä intuitiivisia Oculus Touch -ohjaimia virtuaalimaailmassa navigoimiseen. Sisäisten anturien ansiosta ne voivat siirtää tosielämässä tapahtuvat liikkeesi digitaaliseen maailmaan. Quest 2 tukee myös ohjaimetonta käden seurantaa.

Ominaisuudet:

– Qualcomm Snapdragon XR2 -alusta
– 1832 x 1920 resoluutio molemmille silmille
– 64 GB sisäistä muistia sovelluksia varten
– Oculus Touch -ohjaimet
– Huipputason kädenseuranta
– Sisäänrakennettu mikrofoni
– Sisäänrakennetut kaiuttimet elokuvamaisilla 3D-äänillä
– 2-3 tuntia peliaikaa yhdellä latauksella

PELIT:
Job Simulator
Bow Man
In Death:Unchained
Virtual Desktop
Super Hot
Beat Saber
FitXR
Pistol Whip
Vader Immortal: Episode 1
Gorn
The Thrill of the Fight
Audica
Hyper Dash

HINTA:
– 45€/päivä
– 65€/viikonloppu